Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

 
Η κουζίνα μας
Μεσογειακές Γεύσεις | Μαγειρείο Λάρισα


Στο μαγειρείο μας “Μεσογειακές Γεύσεις” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, αγαπάμε το σπιτικό και γευστικό φαγητό και για αυτό μαγειρεύουμε και σας προσφέρουμε καθημερινά διαφορετικές συνταγές της Ελληνικής κουζίνας, με προτεραιότητα την ποιότητα των υλικών μας και την γρήγορη εξυπηρέτηση σας.

Το μενού μας αποτελείται από πλούσια ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά από τα καλύτερα υλικά και άλλες γεύσεις της Μεσογειακή κουζίνα, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Τα μαγειρευτά φαγητά μας καθημερινά διαφοροποιούνται με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε πάντα φρέσκα φαγητά.
 
     
     
 
 
 
Κάθε φαγητό μας

και μια έκπληξη με σεβασμό στην ελληνική παράδοση. Οι συνταγές είναι φτιαγμένες με μεράκι με σκοπό να θυμίζουν τις γεύσεις που όλοι αγαπήσαμε και επιθυμούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά.

Στα πιάτα μας χρησιμοποιούμε τα πιο φρέσκα προϊόντα και για αυτό το λόγο, τα μενού αλλάζουν ανάλογα με τα προϊόντα της εποχής, αλλά βέβαια και τη δημιουργική έμπνευση του σεφ μας.

Το παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε, είναι η βάση κάθε καλής και υγιεινής διατροφής, ενώ διαλέγουμε για εσάς τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, σαν να μαγειρεύεται σπίτι σας.
 
     
     
 
 
 
 
επικοινωνήστε μαζί μας

ρωτήστε μας για τα πιάτα ημέρας που διαθέτουμε, δώστε μας την παραγγελία σας
και αυτή θα βρίσκετε άμεσα στο χώρο σας.